Tisztelt Szülők!

“A Kormány „A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben” című 1102/2020 (III.14.) számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Az új munkarendben a tanulók részére tilos az intézmények oktatási célú látogatása….”.

 Kollégáimmal a kormányrendeletnek megfelelően igyekszünk megtenni a szükséges lépéseket, melyekről mihamarabbi tájékoztatást az osztályfőnökök fognak adni e-mailen  keresztül a szülőknek..

Azon szülők számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, 8-16 óráig napközi felügyeletet biztosítunk.  Felhívom szíves figyelmüket azonban arra, a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyermekek iskolában maradt felszereléseit átvehetik az iskolában szerdán 8.00-16.00 között.  Tantestületünk nevében köszönöm megértésüket, együttműködésüket és türelmüket

Nagyné Bajnóczi Zsuzsanna Intézményvezető